Utvalgte Services

Outsourcing & Consulting Services

IZIO ble rangert som nummer 1 outsourcing konsulentfirma i verden av International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) basert på verdien levert til våre kunder. Siden vi ble grunnlagt i 2003, har vi rådet på hundrevis av outsourcingsoppdrag for verdens ledende selskaper og ikke en eneste av de outsource relasjoner vi har hjulpet etablere er avsluttet før sikt. IZIO oppmerksom på over $ 5B i outsourcing kontraktsverdi i 2011, og vårt team er aktivt rådgivning på 20-25 outsource relasjoner på et gitt punkt i tid. Dette volumet av arbeid feeds vår proprietære database med over 700 kontrakter.

Outsourcing kan gi betydelig verdi til en organisasjon i form av kostnadsbesparelser, hastighet til markedet, service forbedring og tilgang til innovasjon. Men det kommer også med betydelig risiko hvis en organisasjon outsourcer feil omfang, velger feil leverandør, forhandler en dårlig kontrakt eller ikke klarer å administrere tjenestene fra outsource partner. IZIO 's erfarne konsulenter utnytte proprietære verktøy og informasjonsdatabaser for å identifisere og engasjere de optimale leverandører for din situasjon, forhandle for beste praksis når det gjelder markedsmessig pris, og forbedre måten du jobber med dine outsource.

Vi hjelper outsourcing kjøpere å maksimere sine kostnadsbesparelser og service kvalitet, minimere risiko og akselerere hastigheten til verdi. IZIO kan komme inn og ut raskt for å hoppe starte prosessen, akselerere løsning og overføre kunnskap til det interne teamet slik at de bedre kan administrere tjenestene fremover. Avkastningen på våre klientoppdrag vanligvis varierer fra 20-30 ganger våre avgifter.

Outsourcing Consulting Services

Helsesjekk
Total Financial Analysis
Strategi og Business Case
Provider Utvalg
Sole Source
Kontraktsforhandlinger
Transformation Ledelse
Kommunikasjonsledelse
Retained Organization Design
Operasjonell Alignment
Service Management
leverandør ledelse

Informasjon Database

IZIO har vært veiledning klienter på outsourcing transaksjoner 9 + år over hvilke tid har vi samlet inn data fra 100s av outsourcingsoppdrag. Vår outsourcing konsulentteam utnytter benchmarking databaser som oppdateres i sanntid uke over uke gjennom hele året og kan sorteres og søkte å gi pris, ytelse og kontraktsvilkår på tvers av ulike bransjer, geografiske områder, leverandører / tilbydere / bærere, teknologier, kontrakt omfang og skala. Ikke bare har vi bredere og dypere databaser enn andre outsourcing konsulentfirma, de matematiske algoritmer vi ansetter slå data til relevant informasjon.

Global tilstedeværelse

IZIO 's internasjonal erfaring, i landets ressurser og kontrakts databaser gi innsyn til kjøpere som ønsker å navigere offshore outsourcing. Vår database med kontrakt datapunkter dekker Nord-Amerika, Latin-Amerika, Europa, Midtøsten, Afrika og Asia-Pacific sikre at du får best mulig avtale struktur og gjeldende pris for tjenestene på noen geografi. IZIO konsulenter på bakken i Europa og Asia har dyp erfaring med geografi spesifikke regelverkskrav, arbeidskraft priser, valutakursendringer, arbeidsstyrke kvalitet, infrastruktur og geopolitiske risikoer.

Metodikk

Våre data-drevet outsourcing rådgivning metodikk sikrer konsistente resultater ved hver IZIO klient. Våre verktøy, maler og prosesser har blitt finpusset i løpet av 100s av outsourcingsoppdrag gjennomført over 9 + år. En viktig del av IZIO 's FastSource ™ metodikk er Sourcing Alignment System ™ (SAS) som IZIO utviklet basert på samarbeids teknikker opprinnelig introdusert av NASA. SAS er en kodifisert system av aktiviteter som resulterer i interne interessenter justering og valg av en outsourcing partner med den beste kulturelle og operasjonell passform. Vår metodikk gir strukturen for effektive engasjementer med konsistente resultater samtidig som for den fleksibiliteten som trengs for å imøtekomme den enkelte kundes situasjon og foretrukket tilnærming.

Erfarent team

Vår outsourcing rådgivning team inkluderer over 115 personer med 20 + år karrierer i prissetting, forhandlinger, forretningsutvikling og utøvende lederroller med ledende nettverk operatører. IZIO 's insider kunnskap kan gi innsyn til markedet og vår dyktighet ved forhandlingsbordet kan hjelpe din bedrift spare penger på eksterne tjenester. IZIO konsulenter kommer fra hele verden, med et bredt spekter av faglig bakgrunn og funksjonelle disipliner. Vårt team har tidligere IT-sjefer, CTOs, COOs og økonomisjefer fra Global 2000-selskaper så vel som toppledere fra leverandøren samfunnet og partnere fra tradisjonelle ledelsen konsulentfirma. Hver klient får et team av outsourcing eksperter med dyp erfaring i bransjen vertikal og fagstoffet kompetanse i funksjon / produktet som blir outsourcet. Hver og en av våre konsulenter har fått omfattende opplæring i bruk av vår metodikk, verktøy og maler, og er nødvendig for å bidra tilbake til vår kunnskap register for å sikre kontinuerlig forbedring av beste praksis.

Den IZIO Difference

I motsetning til mange av våre konkurrenter, betyr IZIO tar ikke honorar eller vederlag i noen annen form fra outsource leverandører. Vårt team er helt objektivt sikre vi anbefale riktig leverandør for deg, ikke leverandøren betaler oss bak kulissene. Vi hjelper våre kunder til å etablere bærekraftige og gjensidige relasjoner ved å bygge interne interessenter konsensus, fremme en samarbeidende prosess under leverandør utvalg og rådgivning våre kunder på interne endringer for å optimalisere måten de jobber med sine outsource. På grunn av dette er vi den eneste outsourcing konsulentfirma for å nyte en "null skilsmisse" track record på relasjonene vi har laget. Vår database har mer data, har vårt team mer erfaring og vår metodikk sikrer konsistente resultater. Utnytte alle tre at du får den optimale utfallet på kortest mulig tid.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan IZIO kan hjelpe deg å nå dine mål.